tirsdag 13. juli 2010

Positiv retning!!

Ja, fikk kur nr 4 i går og er halvveis i dette cellegift-marerrittet. Nå har jeg fått siste kur som gir kvalme, skal over på en annen type neste gang som gir muskel og ledd smerter, heller det spør du meg... Og da de målte svulsten utvendig på puppen i går har den minsket med 3 cm i begge retninger, både tvers over og ovenfra og ned. Og det er bra, og det er bare på 3 uker, så her smiler vi uansett hvor kvalm vi er.
Ellers har søstra mi, min kjære 15 år gamle lillesøster har da lest Twilight bøkene, og har nå satt meg på den samme ideen. Vi hadde film maraton i helga for at jeg skulle kunne bli med henne på kino å se film nr tre, måtte jeg jo se nr 1 og 2 også. Og jada ble nok litt fenget. For de som ikke vet hav dette handler om dreier det seg om ei jente som flytter ny til et sted der forelsker hun seg i Edward som er vampyr og erkerival til Bellas (son jenta heter) gode venn Jacob som er varulv. Og valget vil jo stå mellom disse to, og det er det svaret vi venter på enda. Ser ikke problemet hun bør velge Jacob som er varulv, da kan hun fortsette å leve det livet hun lever nå og fortsatt eksistere av kjøtt og blod. velger hun Edward da blir hun vampyr, og livet vil stå på stedet hvil. Og dessuten er Jacob som er varulv mye kjekkere. Nok om det, jeg har fått noe annet å tenke på og det er bra!! Er i nogenlunde slag og gleder meg til ferien sammen med Martin, han spør hver dag når vi skal avgårde så han er klar. Må bli litt bedre og pakke så er jeg klar også. Ønsker dere alle en fortsatt god sommer så lar jeg nok høre fra meg etterhvert.STOR Sommerklem til alle mine tilhengere.

mandag 5. juli 2010

Snart halvveis....

Ja da er jeg inne i den beste uka, siste uke før ny kur. Og jeg prøver å lage meg noen høydepunkter mellom hver kur, må ha noe å glede meg til mellom hver nedtur. Vi har vært på Røros i helga. Fant ut at vi skulle passe på å ta en tur mens mamma og pappa har ungene. Har jo vanligvis god hjelp med barna den uka jeg er dårlig, men nå hadde vi barnepass når formen var grei, så vi dro på helgetur, bare jeg og Kurt. Hadde flott vær og kosa oss masse med historie og kultur og en god dose shopping. = o)
Denne uken er det tapas kveld og Urbane Totninger osm står på tapetet. Også er det ny kur neste mandag, og da er jeg allerede halvveis. Det er en milepel, og det er godt å tenke på at jeg alt er halvveis. Gleder meg veldig til siste kur, og selv om tida går sakte går den også ganske fort når man planlegger tre og tre uker. Og etter at den værste uka igjen er over, prøver vi å ta oss en ferietur. Det skal bli både godt og koslig. En må ha noe nytt å se frem til mellom slagene har jeg funnet ut, da blir det lettere å holde motet oppe, og hverdagen får sine lyspunkt, også glemmer man litt den vonde uka da alt er pyton. Fikk hele Sex og Singelliv serien av søstrene mine som en "Nå-er-du-halvveis-gave". Flotte søstre jeg har, og som jeg setter stor pris på og er glad i. Det er så gøy nå for selv om vi er 29, 26, 19 og 15, så har vi så mye til felles og vi nyter å være i hverandres selskap. Vi fungerer mer som en spleiset gjeng, enn to og to som leker og sloss med hverandre. Søskenkjærligehten har fått en annen betydning.
= o) Nå skal det ryddes og vaskes litt...