onsdag 28. desember 2011

Romjulstid preget av stundens alvor.

Ja da var julaften over. Vi fikk både ny støvsuger, fotoapparat, penger og gavekort, 3 retters hjemmelaget middag og gavekort på barnepass, og "Gjenferd" av Jo Nesbø. Så vi har vært snille i året som har gått og heldige som fikk så mye fint. Hadde noen fine juledager sammen med min familie i Maura. Vi var 12 stk sammen i nesten 4 dager. En hærlig samling var det.
Samtidig sitter man der og blir veldig sliten av små ting og kjenner på at formen kunne vært så mye bedre. Fått time til ny bildetagning av hele meg den 11 Januar. Kan ikke si jeg gleder meg til det og er fryktelig spent på resultatet. Håper mange kan både tenke og be for meg og mine i den tiden.
Også kjenner man på en engstelse og redsel hver gang en har vondt et sted. Hva er det nå som gjør vondt?? Hvorfor?? Jeg er selvsagt bedre enn jeg har vært, men venter veldig på at tingene skal snu. Er ferdig med kortison, men er stiv og støl i kroppen og har en muskelværk. Prøver å bevege meg en del inne hjemme for hålka har kommet til Toten så ut å gå (når man snubler i teppekantene) er ikke aktuelt. Planen er å feire nyttår slik vi pleier, hos et vennepar av oss. Og vi gleder oss til det. Ønsker dere alle en fortsatt god romjul og et godt nyttår!! Klemmer.

torsdag 22. desember 2011

God Jul

Ja, da skriver vi den 22 Desember, og den store kvelden nærmer seg. Ungene er rimelig høyt oppe om dagen og får helt dilla hver gang døra til boden går opp og et hav av pakker åpenbarer seg. Men det er ikke bare pakkene det handler om. Jula handler om å være sammen og nyte fellesskap og samhold, og tid med de man er glad i. Selv om jeg skal innrømme at jeg liker julegaver jeg og. I år er det julekveld sammen med mine foreldre og søsken, svogere og tantebarn. Fullt hus, men som jeg gleder meg. Formen min er bedre, men jeg synes det er godt å tenke på at andre skal lage mat og styre litt. I år går jeg til dekket bord med god samvittighet. Har med meg noen bidrag til fellesskapet, så litt bidrar jeg og med...
Ligner Shrek om dagen på grunn av kortison behandlingen jeg har stått på. Tok min siste kortison tablett i går og håper på at hevelsen i kroppen skal gå ned snart. Veldig hoven i ansiktet, og føttene. Alt kler den smukke.... ;p Går hos en flink fysioterapeut som har satt på litt teip både under halsen og nedover der jeg har fjernet brystet. Det funker bra det, og hjelper til med drenering slik at en del av væsken forsvinner. Skal bli godt å få igjen kroppen sin på sikt, og ikke bare stive bein og pølsefingre....
Da vil jeg ønske alle som leser en riktig GOD JUL!!! Blir rørt når jeg ser mange som kommenterer og mange som følger meg. Takk for all omtanke. Det varmer!! Kos dere masse i Jula og nyt fellesskap og glede like mye som pakker da!!!
Mange juleklemmer fra meg!!

søndag 4. desember 2011

2. Søndag i advent!

Ja, nå har jeg vært hjemme siden onsdag. Godt å være hjemme også, selv om man er sliten. Nå har Gubben og ungene kjørt seg en tur, og det er stille og godt rundt meg. Forrige helg var jeg hjemme på permisjon og lå på sofaen og irriterte meg over alle juleforberedelsene jeg ikke hadde fått ordnet med. Men hatt besøk av familie som har hjulpet meg slik at nå koser jeg meg i mine omgivelser med englene mine, og alt det andre julestæsjet som man skal dra fram. Ellers så skjer det mye rundt oss med opplegg som skal ivareta store og små, og det er deilig. Strevde mye med Nav i fjor, men i år ordner sosionom, leger og diverse i kulissene slik at jeg bare kan lene meg tilbake og stole på at tingene fungerer. Til og med fastlegen ringte oss i dag, på en søndag for å informere om hva han hadde ordnet. Fantastiske mennesker er det der ute.
Ellers er det ikke så mye spennende å fortelle om. Dagene går nå med med litt program, blir fort sliten så ikke mye program hver dag. Driver å trapper forsiktig ned på Kortison medisiner. Det er helt pyton. Vonde fingre, ser ut som sånn fisk som kan blåse opp tryne, vonde bein, æsj nei skal bli godt å få kvitte seg med det ja. Regner med jeg vil føle meg bedre for hver dag som går etter den avsluttede strålebehandlingen også. Nei nå får jeg rigge meg til i sofaen og heie på de Norske Håndballjentene. Satser på seier i kveld vel! Ha en fin kveld og uke. Klem til alle fra meg!!!