lørdag 30. oktober 2010

Vellykket operasjon!

Anne-Gro ble operert torsdag 28 oktober på Radiumhospitalet.
Operasjonen varte i vel 2 timer og kirurgen har sagt i ettertid at han er:
"meget fornøyd med resultatet".
Så det er godt å vite, både for Anne-Gro og ikke minst for Kurt og unga :-)

Hun hadde en del vondt i armen og underarmen like etter ingrepet, men dette kom av at de også hadde tatt lymfene(er det de heter?). Og selvsagt var hun nokså sliten også.
Men kroppen hennes har jo i grunn vært ganske sliten etter siste cellegiftkur, så en slik "stor" operasjon vil jo gjerne virke enda mer utmattende når kroppen allerede er redusert.

MEN Anne-Gro er ved godt mot og vi nærmeste rundt henne er veldig glade for at vi kan begynne å se en ende på denne sykdommen. En lillesøster blir stadig imponert over hvor mye pågangsmot og viljestyrke denne storesøsteren har. Du er enestående AG!

Kreften er ute av kroppen nå, dog en pupp mindre, men å få beholde livet er vel det viktigste i denne sammenhengen.OG DET ER VI TAKKNEMLIGE FOR!

Vi var på besøk hos Anne-Gro i går på sykehuset.
Hun har herved fått en nytt kallenavn; " Tante flatpupp"...he he...vi må jo bare ha litt galgenhumor midt oppi det alvorlige også.
Eller som Anne-Gro sa: "Det gjorde ikke at jeg på isen datt, jeg har jo bare en pupp av vatt..." he he...

VI fikk også høre Anne-Gro fortelle om diverse andre kreftpasienter på radiumen. Og man blir jo beveget av å høre slike sterke sydomshistorier. Og jeg skjønner at vi må bare takke Gud og alle som har heiet Anne-Gro fram for at det har gått så bra som det har gjort, og vi håper jo at dette er slutten på krefthistorien hennes FOR EVER! MEn vi må ikke glemme alle de andre som blir rammet og kanskje ikke klarer seg...
STØTT DEN ROSA BÅND AKSJONEN OG STØTT KREFTFORENINGEN!
Mer forskning og nye medisiner trengs sårt slik at flere kan få beholde livet sitt.

bli med å be videre for Anne-Gro og familien. Selvom puppen er tatt er det fortsatt en del de skal igjennom med strålebehandling og ny puppekonstruksjon til våren.

TAKK FOR ALL FORBØNN OG GODE TANKER!

hilsen en lillesøster som reflekterer litt på en lørdag :-)

3 kommentarer:

  1. Sender en støttende hilsen og varme tanker. Hilsen Iselin

    SvarSlett
  2. Hei:) Det er ikke lenge siden jeg fikk vite at du var syk. Har lest og lest om deg og må si at jeg er mektig imponert!! Du har tålt mye og kjempet deg gjennom det. Har bedt mye for deg nå når du skulle opereres. Glad for å lese at det gikk så fint. Jeg og resten av familien Belt husker på deg!! Masse lykke til med videre behandling og husk at det er en som bærer deg gjennom det. Stor klem fra Margareth

    SvarSlett
  3. Godt å høre at du er ferdig med de forferdelige kurene og at brystet som har laget så mye trøbbel for det, er borte. Håper du også får slappet av nå, og så må du huske at når du skal innover for stråling, så må du bare si ifra hvis du vil ha litt sosialt kompani :) Gratulerer med alt det overståtte og lykke med det som står forran :) Stor klem til deg ....fra Bjørg.

    SvarSlett